BRUIDSJURKEN

TROUWJURKEN

Een trouwjurk kopen doe je niet elke dag dus moet jouw passessie een feestje zijn. Als jouw persoonlijke styliste help ik je graag in de zoektocht naar jouw ultieme droomjurk! Trouwjurken in verschillende modellen en stijlen van bekende merken zijn in de collectie vertegenwoordigd waarbij ook de bijpassende accessoires niet ontbreken. Een bruidsjurk moet niet alleen maar prachtig zijn maar ook perfect passen bij jouw lichaam en persoonlijkheid. Ze moet lekker zitten en je moet je in de jurk helemaal fantastisch voelen. De in bruidsmode gespecialiseerde coupeuse zorgt ervoor dat jouw juweel van een jurk perfect op jouw lichaam wordt afgepast en vermaakt. Kortom…Op jullie speciale dag ben jij absoluut de beste versie van jezelf.

TROUWJURKEN PASSEN

Een bruidsjurk is heel bijzonder. Je staat ermee op alle foto’s van jullie droomdag waar je ook vele jaren later nog met plezier op terug zal kijken. Elke bruid droomt van haar perfecte bruidsjurk. Maak een persoonlijke pasafspraak en laat je verrassen!

DE PERFECTE BRUIDSJURK

In een sfeervolle bruidsboetiek trouwjurken passen. Verschillende stijlen. Prijzen €1000 tot €2500. Een betrouwbare service, oprecht en eerlijk advies. De gehele winkel voor jezelf en jouw meegenomen gezelschap gereserveerd. Op geringe loopafstand van het historisch Oude-Raadhuis vind je het romantische winkelpand uit 1900. Uniek in de Hoeksche Waard.

Een unieke ervaring in bruidsjurken shoppen krijg je bij Bruidskleding Promesa

Wil je een pasafspraak maken? Je bent van harte welkom!
Klik hieronder om je afspraak direct online aan te vragen.

Contactinformatie

+31 (0)6 2071 8858
info@bruidskledingpromesa.nl

Oost-Voorstraat 61, Oud-Beijerland

Openingstijden
Maandag            Gesloten
Dinsdag              Op afspraak
Woensdag         10:00 – 17:00
Donderdag        10:00 – 17:00
Vrijdag               10:00 – 17:00
Vrijdagavond   Op afspraak
Zaterdag            10:00 – 17:00
Zondag               Gesloten

Hieronder een greep uit de collectie!