Trouwjurken

TROUWJURKEN

Een trouwjurk kopen doe je niet elke dag dus moet jouw passessie een feestje zijn. Als jouw persoonlijke styliste help ik je graag in de zoektocht naar jouw ultieme droomjurk! Trouwjurken in verschillende modellen en stijlen van bekende merken zijn in de collectie vertegenwoordigd waarbij ook de bijpassende accessoires niet ontbreken. Een bruidsjurk moet niet alleen maar prachtig zijn maar ook perfect passen bij jouw lichaam en persoonlijkheid. Ze moet lekker zitten en je moet je in de jurk helemaal fantastisch voelen. De in bruidsmode gespecialiseerde coupeuse zorgt ervoor dat jouw juweel van een jurk perfect op jouw lichaam wordt afgepast en vermaakt. Kortom…Op jullie speciale dag ben jij absoluut de beste versie van jezelf.

TROUWJURKEN PASSEN

Je bent ten huwelijk gevraagd en nu officieel Bride to be! Nu mag je dan EIN-DE-LIJK gaan shoppen voor jouw droomjurk. Begin de zoektocht op tijd. Zo’n 8 tot 9 maanden voorafgaande jullie huwelijksdag. Het is belangrijk dat jullie trouwdag vast staat zodat wij precies weten wanneer jouw jurk klaar moet zijn. Kom met een ‘open mind’ en probeer verschillende stijlen. Hierbij houden wij uiteraard rekening met jouw specifieke wensen. Natuurlijk, een bruidsjurk is heel bijzonder. Je staat ermee op alle foto’s van jullie droomdag waar je ook vele jaren later nog met plezier op terug zal kijken. Elke bruid droomt van haar perfecte bruidsjurk. Maak een persoonlijke pasafspraak en laat je verrassen.
Samen met jou als VIB (Very Important Bride) gaan wij voor dé perfecte bruidslook!

DE PERFECTE BRUIDSJURK

In een sfeervolle bruidsboetiek trouwjurken passen. Verschillende stijlen. Prijzen €1449 tot €2500. Een betrouwbare service, oprecht en eerlijk advies. De gehele winkel voor jezelf en jouw meegenomen gezelschap gereserveerd. Bekijk ter inspiratie onderstaande bruidsjurken en bedenk dat je een bruidsjurk in het echt moet zien en passen om uiteindelijk tot de juiste keuze te kunnen komen. Wordt jij ook een Promesa bruid? Op geringe loopafstand van het historisch Oude-Raadhuis vind je het romantische winkelpand uit 1900. Uniek in de Hoeksche Waard.

Een unieke ervaring in bruidsjurken shoppen krijg je bij Bruidskleding Promesa

Wil je een pasafspraak maken? Je bent van harte welkom!
Klik hieronder om je afspraak direct online aan te vragen.

Vind de bruidsjapon van jouw dromen!

Klaar om de zoektocht naar jouw trouwjurk te starten? Hieronder een greep uit de collectie. In de winkel vind je meer prachtige bruidsjurken en helpen wij je graag bij het vinden van jouw droomjurk!