10111 Amelie de luxe collectie

Amelie collectie

10111 Amelie de luxe collectie

Ontdek deze glamoureuze kanten trouwjurk uit de collectie van Amelie de luxe Bridal. Deze sexy fit & flare jurk is gemaakt van Satijn, tule en kant. De top is voorzien van schouderbandjes, heeft een diepe halslijn en een laag uitgesneden rug met als speciaal detail een waanzinnig mooie kanten sleep. Steel de show in deze romantische beauty en maak kennis met deze trouwjurk tijdens je pasafspraak!

Tule, Kant, Kanten sleep

Kleur: Ivory, Nude
Prijsklasse: €2000 – €2500 

Amelie is een prachtig Duits merk die veel waarde hecht aan vakmanschap en een hoge kwaliteit. In de veelzijdige designs worden lichte, delicate en luxe stoffen samengebracht met handgemaakt borduurwerk. Het resultaat is bruidsjurken die zorgen voor een perfecte pasvorm voor elke bruid!

Amelie, gelanceerd aan het begin van het millennium, is de vlaggenschipcollectie die echt de kenmerkende stijl van het merk vertegenwoordigt. De focus van de lijn lag altijd op een breed scala aan verschillende stijlen voor verschillende persoonlijkheden en leeftijdsgroepen, zo mooi en avant-garde dat de collectie uniek is.