PERSOONLIJKE STYLISTE

PERSOONLIJKE STYLISTE

Al jaren vervul ik met trots de rol van eigenaresse van mijn prachtige bruidsboetiek in het hart van Oud-Beijerland, en hiermee heb ik mijn langgekoesterde droom waargemaakt. Het omzetten van mijn hobby in werk heeft mij de kans gegeven om mijn creativiteit volledig tot uiting te brengen en de schoonheid van elke bruid te benadrukken. Het cre√ęren van onvergetelijke looks dagelijks inzetten.

Met twee volwassen dochters, waarvan één gelukkig getrouwd, begrijp ik als geen ander het belang van die speciale dag en het belang van de perfecte afwerking. Bij mij staat alles in het teken van perfectie! Als gastvrouw ontvang ik elke bruid persoonlijk en fungeer ik tevens als jouw bruidsstyliste. Onze warme gastvrijheid, klantvriendelijkheid en diepe liefde voor het vak verzekeren elke bruid van een unieke ervaring.

Of je nu droomt van een romantische, moderne, bohemian, sensuele of een sprookjesachtige baljurk, in onze prachtige collectie vind je bruidsjurken in allerlei stijlen. Bovendien hebben we een uitgebreid assortiment bruidsaccessoires, zodat je jouw droomjurk een persoonlijke touch kunt geven.

In onze sfeervolle bruidsmodezaak ben jij en jouw gezelschap onze VIP-gasten. De sfeer is persoonlijk, ontspannen en de hele winkel is exclusief voor jou gereserveerd. Zo geniet je van 100% privacy, wat natuurlijk essentieel is voor een aanstaande bruid!

De in bruidsmode gespecialiseerde coupeuse, al vele jaren werkzaam bij Promesa, is verantwoordelijk voor het perfect aanpassen van bruidsjurken, en draagt zij bij aan de droomdag van elke bruid. Geen twee bruidsjurken zijn hetzelfde, wat betekent dat elke opdracht uniek is. Het zien van de glimlach op het gezicht van de bruid wanneer ze hun perfect passende jurk aantrekken, is een van de meest bevredigende aspecten van ons mooie vak.

Persoonlijke Styling

Wat leuk dat je mij wilt leren kennen! Ik ben Christa den Ouden, eigenaresse van Bruidskleding Promesa, en ik sta klaar om jou te begeleiden in jouw zoektocht naar de perfecte trouwjurk. Het vinden van jouw droomjurk is een bijzondere ervaring die je wilt delen. Zorg ervoor dat je mensen meeneemt die dichtbij je staan, jouw persoonlijke smaak kennen en deze respecteren. Te veel meningen kunnen verwarring veroorzaken, wat het plezier in het passen van trouwjurken kan verminderen.

Dankzij onze persoonlijke service ervaren bruiden hun pasafspraken als ontspannen, vertrouwd en voelen zij zich echt bijzonder tijdens hun zoektocht naar de perfecte bruidsjurk.

Tijd om te Proosten!

Laat ons samen het glas heffen en jouw speciale moment vieren! Met ons uitgebreide assortiment en persoonlijke service zorgen wij ervoor dat jouw ervaring bij Bruidskleding Promesa onvergetelijk wordt. Kom langs en ontdek jouw droomjurk!