PERSOONLIJKE STYLISTE

PERSOONLIJKE STYLISTE

Wat leuk dat je mij wilt leren kennen! Mijn naam is Christa den Ouden. Als eigenaresse van Bruidskleding Promesa kan ik je alles vertellen over de ‘ins en outs’op het gebied van bruidsmode en ben ik tevens jouw persoonlijke styliste.

Of je nu een romantische, moderne, bohemian, ietwat sexy of een ballgown (prinsessenjurk) wilt, alle stijlen zijn in de mooie collectie vertegenwoordigd. Voor het afstylen van de jurk zijn alle benodigde bruidsaccessoires in de winkel aanwezig waardoor je een prachtig eindresultaat krijgt.

In mijn sfeervol ingerichte bruidsmodezaak ben je met jouw meegenomen gezelschap mijn speciale gast.
De sfeer is persoonlijk, relaxed en de winkel is voor een heel dagdeel alleen voor jou gereserveerd. Hierdoor heb je 100% privacy en dat is toch wat je wilt als aanstaande bruid?!

Het shoppen voor je trouwjurk is een bijzondere beleving die je uiteraard wilt delen. Zorg ervoor dat je mensen meeneemt die dichtbij je staan, je persoonlijke smaak kennen en deze respecteren. Teveel meningen zorgen vaak voor verwarring bij jezelf wat het plezier in het trouwjurken passen vaak niet ten goede komt.

Een passessie neemt de nodige tijd in beslag dus is het voor kinderen niet echt een feestje om uren op een stoel te moeten blijven zitten. Wil je toch je kinderen betrekken doe dit dan bij voorkeur bij het afpassen of ophalen van jouw droomjurk.

Heb je bruidsmeisjes? Hiervoor kunnen we een aparte afspraak inplannen zodat ook voor de kleinste prinsessen genoeg tijd is en het ook voor hun een leuke ervaring zal zijn.

Door de hoogstpersoonlijke service ervaren bruiden hun pasafspraken als zeer ontspannen, vertrouwd en voelen zij zich heel speciaal in hun zoektocht naar de perfecte bruidsjurk.