BOETIEK

BOETIEK

Bruidskleding Promesa is een unieke bruidsboetiek gevestigd in het historisch oude centrum van Oud-Beijerland gelegen aan de idyllische Vliet. Het karakteristieke pand uit 1900 is ingericht in luxe, huiselijke stijl waardoor iedere bruid zich snel thuis voelt. Wij zijn absoluut ’team bride’ en doen er alles aan om jouw passessie tot een ware beleving te maken. Door onze jarenlange ervaring en kennis van ons mooie vak zijn wij zeer bedreven in het geven van modieus advies voor elke bruid.

Van je trouwjurk tot aan je trouwschoenen en alles daartussen: Bruidskleding Promesa heeft alles in huis om jou als bruid tot in de kleinste details stijlvol te kunnen kleden en je te laten schitteren op jullie huwelijksdag. Bij Promesa vind je uitsluitend topkwaliteit bruidsmode, waarbij uiteraard de laatste modetrends in de collectie vertegenwoordigd zijn.

Hoe mooi een foto ook is, de prachtige details van een bruidsjurk of accessoire kun je helaas nooit volledig op een afbeelding zien. Daarom ben je van harte uitgenodigd langs te komen in de sfeervol ingerichte bruidsmodezaak te Oud-Beijerland om de nieuwe trouwcollectie te bekijken. Om te passen is het gewenst een pasafspraak te maken, zodat je als aanstaande bruid geheel op je gemak en ongestoord van jouw passessie kunt genieten.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Gastvrijheid 
  • Relaxte passessie, zonder tijdsdruk
  • Een prachtige collectie bruidsmode en accessoires
  • Grote pasruimte met privacy en persoonlijke aandacht
  • Geholpen door ervaren styliste en coupeuse
  • Proosten met champagne op jouw droomjurk

Bruidskleding Promesa is gevestigd in Oud-Beijerland, dus goed bereikbaar vanuit Rotterdam, Ridderkerk, Barendrecht, Dordrecht, Spijkenisse, Hellevoetsluis, Goeree-Overflakkee e.d.