BOETIEK

BOETIEK

Van je trouwjurk tot aan je trouwschoenen en alles daartussen: Bruidskleding Promesa heeft alles in huis om jou als bruid tot in de kleinste details stijlvol te kunnen kleden en je te laten schitteren op jullie huwelijksdag. Bij Promesa vind je uitsluitend topkwaliteit bruidsmode, waarbij uiteraard de laatste modetrends in de collectie vertegenwoordigd zijn.

Hoe mooi een foto ook is, de prachtige details van een bruidsjurk of accessoire kun je helaas nooit volledig op een afbeelding zien. Daarom ben je van harte uitgenodigd langs te komen in de sfeervol ingerichte bruidsmodezaak te Oud-Beijerland om de nieuwe trouwcollectie te bekijken. Om te passen is het gewenst een pasafspraak te maken, zodat je als aanstaande bruid geheel op je gemak en ongestoord van jouw passessie kunt genieten.

De service bij Promesa is persoonlijk, ongehaast en gezellig.

Een persoonlijke styliste helpt je graag verder in de zoektocht naar dé ultieme droombruidsjurk. Natuurlijk staan de feestelijke bubbels klaar nadat je volmondig ‘I say yes to the dress’ hebt gezegd. Graag verwelkomen wij je, met jouw meegenomen gezelschap, in de bruidsmodewinkel in boetiek sfeer, waar altijd een ontspannen, gezellige sfeer hangt en je meer dan welkom bent.

See you soon!

Christa den Ouden