DE WINKEL

DE BRUIDSWINKEL

Van je trouwjurk tot aan je trouwschoenen en alles daartussen: Bruidskleding Promesa heeft alles in huis om jou als bruid tot in de kleinste details stijlvol te kunnen kleden en je te laten schitteren op jullie huwelijksdag. Bij Promesa vind je uitsluitend topkwaliteit bruidsmode, waarbij uiteraard de laatste modetrends in de collectie vertegenwoordigd zijn.

Hoe mooi een foto ook is, de prachtige details van een bruidsjurk of accessoire kun je helaas nooit volledig op een afbeelding zien. Daarom nodig ik je uit om langs te komen in mijn sfeervol ingerichte bruidsmodezaak te Oud-Beijerland om de nieuwe trouwcollectie te bekijken. Om te passen maak ik graag een pasafspraak, zodat ik je persoonlijk kan helpen en jij als aanstaande bruid geheel op je gemak en ongestoord van jouw passessie kunt genieten.

De service bij Promesa is persoonlijk, ongehaast en gezellig.

Als jouw persoonlijke styliste help ik je graag verder in de zoektocht naar dé ultieme droombruidsjurk. Natuurlijk staan de feestelijke bubbels klaar nadat je volmondig ‘I say yes to the dress’ hebt gezegd. Ik hoop je, met jouw meegenomen gezelschap, snel te mogen begroeten in mijn bruidsmodewinkel in boetiek sfeer, waar altijd een ontspannen, gezellige sfeer hangt en je meer dan welkom bent.

Tot snel!

Christa den Ouden