Say ‘Yes’ to the dress tips!

Hoe vaak heb je al gekeken naar TLC’s Say yes tot the dress? Bruiden die samen met bruidsjurken goeroe, Randy Fenoli, op zoek gaan naar hun perfecte jurk. Heerlijk wegdromend vanaf de bank bij het zien van al dat moois en wellicht jezelf afvragend hoe jij ook eens, of misschien wel binnenkort op zo’n zelfde plek zal staan. Als aanstaande bruid kun je natuurlijk niet wachten de meest prachtige trouwjurken te mogen passen. Dat snappen wij maar al te goed!

Voordat je zoektocht naar jouw droomjurk begint, hieronder wat handige tips!

 • Met welk budget mogen wij rekening houden?
  Bepaal vooraf het budget dat je wilt reserveren voor je jurk en geef dit aan tijdens je pasafspraak. Je wilt niet verliefd worden op een jurk die je niet wil of kan betalen toch?! Vandaar dat dit erg belangrijk is.
 • Totale kostenplaatje
  Houd er rekening mee dat bij aankoop van jouw droomjurk nog geen accessoires inbegrepen zijn. Het budget gaat omhoog bij aanschaf van dat droompaartje bruidsschoenen, die prachtige sluier of schitterende bruidssieraden die de bruidslook juist die persoonlijke ‘touch’ geven.
 • De eerste pasafspraak
  Je hebt vast al de nodige plaatjes via social media bewonderd en al een beetje bepaald hoe jouw ultieme bruidsjurk eruit zal gaan zien. Op foto’s ziet een jurk er misschien anders uit dan wanneer jij de jurk aantrekt. Laat je adviseren door de styliste zodat je jurken probeert die passen bij je persoonlijkheid en jouw lichaamsvormen en geniet vooral van de passessie!
 • Standaard confectiematen
  De jurken uit de collectie zijn in standaard confectiematen. Houd er dus rekening mee dat de jurken uit de winkel nog niet perfect op maat zijn en dus ook niet direct perfect aansluiten. Probeer hier doorheen te kijken en vertrouw op de expertise van de bruidsmodewinkel dat dit goed komt. De in bruidsmode gespecialiseerde coupeuse is dé expert in het vermaken van alle soorten bruidsmode.
 • Kom met een ‘open mind’!
  Pas verschillende modellen, ook als een jurk in eerste instantie niet jouw keuze zal zijn. Een ervaren styliste ziet al snel wat jou wel of niet mooi zal staan én zij kent de collectie als geen ander. Uiteraard worden jouw wensen gerespecteerd, maar laat je ook verrassen!
 • Tranen van geluk….
  Vaak is een eerste afspraak behoorlijk spannend. Welke keuze moet je maken bij zoveel aanbod? Vertrouw op de jarenlange ervaring van de styliste en heb vertrouwen in jezelf. De ene bruid past meerdere jurken terwijl de ander al bij de eerste jurk denkt, Yes!, dit is mijn droomjurk. Ook barst niet iedere bruid in (geluks) tranen uit maar als jij in jouw droomjurk staat, voel je dit en straal je dit ook uit.
 • Stop met zoeken
  Je hebt jouw perfecte jurk gevonden, stop dan met zoeken! Er zijn duizenden jurken. Jij bent verliefd geworden op die ene voor jou zo bijzondere bruidsjurk. Vertrouw op je gevoel dat dit de juiste keuze is. Bespaar jezelf slapeloze nachten en nog meer passessies bij meerdere bruidswinkels. Hierdoor kan alleen de twijfel maar toe gaan slaan en maak je het jezelf onnodig lastig.

“Een trouwjurk aanschaffen is een gevoelsaankoop.
Ons motto: de bruid blij, wij blij!”

Bruidskleding Promesa

Wil jij ook jouw droomjurk vinden? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak.
Niets is ons teveel om samen met jou dé perfecte jurk te vinden.

Deel dit bericht: