Over Promesa

Home   ›   Over Promesa

Bruidskleding Promesa is een unieke bruidsmodewinkel in boetiek sfeer. Het mooie, lichte interieur van de winkel is uitnodigend en heeft een warme sfeer waarin je je snel op je gemak zal voelen.

Promesa is gevestigd aan de idyllische Vliet in het gezellige centrum van Oud-Beijerland. Een klein half uurtje rijden vanaf hartje Rotterdam.

Het karakteristieke diepe, oude pand herbergt een prachtige collectie bruidsmode en schitterende bruidsaccessoires wat niet zo direct aan de buitenkant te zien is.

Tijdens je afspraak heb je niet alleen een luxe, ruime paskamer maar de gehele winkel privé tot je beschikking waarbij natuurlijk ook jouw meegenomen gezelschap van harte welkom is.

Door de persoonlijke één op één service ervaren bruiden hun pasafspraken als zeer ontspannen, vertrouwd en voelen zij zich heel speciaal in hun zoektocht naar dé perfecte bruidsjurk!

Gaan jullie trouwen en wil je geen 4 op 1 rij mentaliteit ervaren maar een echt ontspannen pasafspraak beleven in de aanloop naar de mooiste dag van je leven?

Je wilt je gehoord voelen in jouw wensen en bent nieuwsgierig geworden? Maak dan snel een afspraak zodat jouw privé plekje in de agenda gereserveerd staat. 

T. 06 2071 8858
E. info@bruidskledingpromesa.nl of via het online afspraak maken formulier.

Graag tot snel!

XoXo

Deel dit bericht: