Waarom bruidslingerie?

Bruidslingerie

Een vraag die mij vaak in de winkel wordt gesteld is: ‘Waarom zijn bruidslingerie en een hoepel zo belangrijk?’ Mijn korte en bondige antwoord is dan: ‘Met goede bruidslingerie en een hoepel zal jouw droomjapon perfect tot haar recht komen.’

Bruidslingerie

Bruidslingerie is speciaal gemaakt voor onder een bruidsjapon. Deze speciale lingerie is er in vele soorten en prachtige ontwerpen. Natuurlijk heeft deze speciale lingerie een zeer goede ondersteuning, waardoor jouw vrouwelijke vormen prachtig uitkomen en je een mooie houding hebt. Wanneer je van plan was om je dagelijkse lingerie te dragen onder je trouwjurk, moet je echt even nadenken. Jouw droomjurk kost vaak een hoop geld. Bruidslingerie is een investering die jouw japon perfect laat passen.

Hoepel

Als je een hoepel draagt, ‘staat’ de japon niet alleen prachtig, maar je hebt ook de benodigde bewegingsvrijheid om te lopen. Zo voorkomt de hoepel ook het tussen de benen gaan van de vele lagen / meters stof van de japon en voorkomt de hoepel struikelen of, in het ergste geval, vallen. Dit wil je natuurlijk absoluut voorkomen.

Deel dit bericht: