Trouwjurken outlet

Trouwjurken outlet

Bij Bruidskleding Promesa hebben we een speciale collectie bruidsjurken die niet meer worden nabesteld. Deze jurken zijn nieuw, van uitstekende kwaliteit en worden direct uit ons assortiment verkocht. We begrijpen dat niet alle bruiden een enorm budget hebben voor hun trouwjurk, daarom bieden we deze prachtige exemplaren aan tegen betaalbare prijzen in onze bruidsjurken outlet.

Topmerken voor minder

In onze trouwjurken outlet vind je bruidsjurken van gerenommeerde merken zoals White One by Pronovias, Sweetheart by Justin Alexander en nog veel meer geweldige ontwerpers. En het beste van alles? Deze jurken beginnen al bij slechts €995,-! Ja, je leest het goed. Door middel van onze trouwjurken outlet bewijzen we dat het vinden van de perfecte trouwjurk met een beperkt budget zeker mogelijk is, zonder concessies te doen aan kwaliteit en stijl. Ontdek hoe je jouw trouwjurk goedkoop kunt vinden in onze bruidsboetiek.

Persoonlijke paservaring

Bij Bruidskleding Promesa staat persoonlijke service hoog in het vaandel. Maak een afspraak en vertel ons jouw wensen. Ons team staat klaar om samen met jou op zoek te gaan naar de perfecte trouwjurk voor een koopje in onze trouwjurken outlet. Zodra je jouw droomjurk hebt gevonden, kun je deze direct afrekenen en mee naar huis nemen. Geen lange levertijden, geen stress. Deze directe service maakt het ook ideaal voor bruiden die op korte termijn gaan trouwen en geen tijd hebben om op een bestelling te wachten.

Maatwerkopties

Wil je jouw aangekochte bruidsjurk in onze trouwjurken outlet perfect laten aansluiten op jouw wensen en lichaamsvorm? In goed overleg is het mogelijk om de trouwjurk te laten vermaken door onze ervaren coupeuse. Zij staat voor je klaar om de gewenste aanpassingen te bespreken en uit te voeren. Let op: de kosten voor deze aanpassingen zijn niet inbegrepen in de aankoopprijs van de jurk. Vraag gerust naar de mogelijkheden in onze winkel.

Verheug je op een unieke paservaring

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in onze trouwjurken outlet voor een unieke paservaring! Ons deskundige team staat voor je klaar om je te begeleiden bij het vinden van de perfecte trouwjurk voor jouw grote dag. Laat ons je adviseren en inspireren tijdens een ontspannen en persoonlijke afspraak in onze winkel. 

Tweedehands trouwjurken

Helaas kopen we geen tweedehands bruidsjurken in van particulieren. Onze focus ligt op nieuwe, betaalbare jurken uit onze outlet.