Find the perfect princess dress! 

bruidskleding

Droomde je vroeger ook altijd van prachtige prinsessenjurken? Van die jurken die fonkelen in het licht van de kroonluchters en mee zwieren als de prins zijn prinses over de dansvloer van de prachtige balzaal leidt? Ach… ik zal even uit mijn droomwereldje komen want helaas zijn we niet allemaal royalty (of een Disney prinses!). Gelukkig is er één dag in je leven wanneer je je toch eventjes als een echte prinses mag voelen: je trouwdag! Ik kan me goed voorstellen dat je wilt trouwen in een échte prinsessenjurk. Je maakt de entree van je leven, want wie van jouw vrienden, familie en zeker je ‘hubby to be’, ziet jou nou in zo’n prachtige creatie!

Maak een groots entree in jouw prinsessenjurk!

Het moment dat je voor het eerst een trouwjurk aantrekt, voelt anders dan iedere andere jurk die je in je leven draagt. Maar de bruidsmode verandert constant dus tegenwoordig zien we ook heel veel prachtige aansluitende jurken. Deze zijn misschien niet traditioneel ‘prinsesachtig’ maar dat betekent echt niet dat je in zo’n aansluitende jurk niet ook jouw prinsessenmoment kunt krijgen! Het gevoel dat jij als bruid uitstraalt in jouw droomjurk is het prinsessengevoel. Of je nu wilt gaan voor een ball gown (prinses look), bohemian, fishtail een sexy nauwsluitend silhouet, indrukwekkende low-backs, sparkles en kant…. bij Bruidskleding Promesa kan je heerlijk wegzwijmelen want het is hier allemaal te koop.
Wie weet straal jij straks ook in een van de fabulous jurken (kom voor de gehele collectie naar de winkel) uit de mooie collectie bruidsjurken.

Maak snel een vrijblijvende pasafspraak en laat je verrassen!

Artikel via: TPW/ Victoria Cowan 
Foto: Sweetheart Gowns
Deel dit bericht: