YUST BE MY VALENTINE FOREVER

Did he pop the question? YEAH!, gefeliciteerd jullie tweetjes. Totally in love en met je hoofd in de wolken ben je alvast aan het hersenspinselen geslagen over hoe jullie perfecte dag eruit zal komen te zien. Al komt de vraag soms toch nog geheel onverwacht, in jouw hoofd is deze droomdag natuurlijk al honderd keer de revue gepasseerd. Nu is het ineens toch wel heel erg écht en hoe spannend is dat zeg!

Heb je een echte romanticus getroffen en is jouw allerliefste op één knie gegaan met het stellen van dé vraag of is jouw aanstaande een ozo lieve maar echte nuchtere Hollandse vent die niet van al teveel poespas houdt? Reken maar dat de zenuwen ook bij hem behoorlijk aanwezig zullen zijn geweest. VALENTIJN, het is nogal een balletje om hoog te houden. Je hebt vast en zeker een prachtige ring om je vinger geschoven gekregen en een fantastische dag mogen beleven. In het groot of klein gevierd, speciaal is het sowieso en daar wil PROMESA graag en steentje aan bijdragen. Daar worden wij namelijk ook heel erg gelukkig van!

Op zaterdag 18 februari zal er wederom een heuse trouwbeurs georganiseerd worden in het Oude Raadhuis te Oud-Beijerland centrum. Bruidskleding Promesa zal ook deze keer, net als overige lokale trouwleveranciers, aanwezig zijn met een stand. Deze dag kun je, onder het genot van een hapje en een drankje,  alles vragen wat je maar wilt weten en kunnen jullie gelijk deze prachtig gerenoveerde trouwlocatie bewonderen en misschien zelfs een kijkje nemen in de winkel die op nog geen 100 meter van het monumentale pand gevestigd is. Reken maar dat er een hoop moois te bewonderen valt. Just saying! Natuurlijk krijg je van Promesa ook een fijne goodybag mee met een waanzinnige beursaanbieding waar je samen heel veel aan zult hebben.

De trouwbeurs zal van 10:30 – 15:30 uur plaatsvinden in het Oude Raadhuis, Waterstal 1 in Oud-Beijerland.

ENTREE IS GRATIS – Liefs en heel graag tot dan!

Deel dit bericht: