Outlet

TROUWJURKEN OUTLET/ SALE

Ben jij een aanstaande bruid op zoek naar een prachtige trouwjurk zonder het grote prijskaartje? Bij Bruidskleding Promesa hebben we een betoverende selectie eenmalige bruidsjurken die niet meer worden nabesteld. Deze unieke exemplaren kunnen direct uit onze winkel worden gekocht.

Onze collectie omvat nieuwe bruidsjurken van gerenommeerde merken zoals White One by Pronovias, Sweetheart by Justin Alexander, en nog vele andere fantastische ontwerpers. En het beste van alles? Deze droomjurken kunnen al vanaf €995,- met jou mee naar huis!

Ja, je leest het goed! Trouwen binnen een budget is absoluut mogelijk.

Maak een afspraak voor een persoonlijke passessie, waarbij je jouw wensen met ons kunt delen. Samen gaan we op zoek naar de perfecte bruidsjurk voor jou, voor een prijs die je zal verrassen. Zodra je jouw droomjurk hebt gevonden, kun je deze direct afrekenen en meteen mee naar huis nemen. Geen gedoe met lange levertijden, wat weer een hoop stress bespaart. Deze optie is ook ideaal voor bruiden die op korte termijn gaan trouwen en geen tijd hebben om te wachten op een nabestelling uit de reguliere collectie.

Bovendien bieden we de mogelijkheid om in overleg met onze ervaren coupeuse de aangeschafte bruidsjurk aan te passen, mocht dat nodig zijn. De kosten hiervoor zijn zeer betaalbaar en worden apart berekend, dus informeer gerust naar de mogelijkheden in de winkel.

Verheug je alvast op een betoverende ervaring tijdens de passessie!

LUXE BRUIDSHOES CADEAU
Ontvang een luxe bruidshoes cadeau bij aankoop van een jurk uit onze Sample collectie! Met deze bruidshoes ben je verzekerd dat je trouwjurk vrij blijft van stof, vuil en mogelijke beschadigingen.

Bescherming van je bruidsjurk is essentieel om de kwaliteit te behouden. Onze luxe bruidshoes biedt de perfecte oplossing om je jurk veilig en in topconditie te bewaren tot je grote dag.

Met de luxe bruidshoes van Bruidskleding Promesa ben je verzekerd dat je trouwjurk er net zo prachtig uitziet als toen je haar koos.

Helaas kopen we geen tweedehands trouwjurken aan van particulieren. Onze excuses dames!