Outlet

GOEDKOPE TROUWJURKEN

Bij Bruidskleding Promesa vind je ook een mooie selectie eenmalige bruidsjurken die wij niet meer nabestellen. Deze pareltjes mogen dus direct uit het vak verkocht worden.
Het gaat hier om nieuwe bruidsjurken van dé bekende merken zoals, White One by Pronovias, Sweetheart by Justin Alexander en nog vele anderen geweldige designers.
Doe hier je voordeel mee want deze exemplaren mogen met de bruid mee al vanaf €995,-!
Ja, je leest het goed! Trouwen met een laag budget is dus zeker mogelijk.

Maak een pasafspraak, vertel ons je wensen en samen met jou gaan wij opzoek naar dé perfecte bruidsjurk voor een koopje. Heb je jouw droomjurk gevonden dan vragen wij je deze direct af te rekenen en mag je haar gelijk mee naar huis nemen. Dus geen (lange) levertijden, dat scheelt weer de nodige stress. Voor bruiden die op zeer korte termijn gaan trouwen is dit natuurlijk ook ideaal als het nabestellen van de reguliere collectie op dat moment niet haalbaar is. Ook is het in goed overleg mogelijk de aangekochte bruidsjurk te laten vermaken door de in bruidsmode gespecialiseerde coupeuse. De kosten hiervoor zijn niet inbegrepen bij het aankoopbedrag.
Vraag naar de mogelijkheden in de winkel. 

Verheug je alvast op een superleuke passessie!

TWEEDEHANDS TROUWJURKEN
Tweedehands of nog (als) nieuw aangeboden bruidsjurken van particulieren worden door Promesa niet ingekocht. Sorry dames!