STYLED SHOOT

STYLED SHOOT
Landhuis De Oliphant

26 augustus was de dag dat ik samen met andere ondernemers aanwezig was tijdens een mooie Styled Shoot bij het prachtige Landhuis De Oliphant te Rotterdam.
Natuurlijk gaat hier een en ander aan vooraf zoals het stylen van de modellen. Gezellig naar de mooie winkel komen en kijken welke jurk de beste match is voor de shoot is op zich al een feestje. Het is natuurlijk bepaald geen straf om prachtige bruidsjurken te passen toch dames?! Je zal ongetwijfeld begrijpen dat de bruidsjurk pas écht perfect zit als deze op de juiste maat besteld is, afgepast aan het figuur van de aanstaande bruid en natuurlijk vermaakt door de vakbekwame coupeuse die gespecialiseerd is in bruidsmode. Het perfecte plaatje!    

Na een lange dag van make-up, haarstyling, real-life ceremonie in de prachtig gestylde tent, s’ avonds met deze collega’s nog een ‘Open Avond’ verzorgt waar aanstaande bruidsparen persoonlijk advies konden krijgen over alles wat met de huwelijksdag te maken heeft. Natuurlijk zijn de mogelijkheden hierin bijna eindeloos. Jullie wens is onze passie! Op het filmpje, wat voor deze dag speciaal is gemaakt, krijg je een mooie impressie van deze Styled Shoot. Ik wens je veel plezier met het kijken ervan en hoop dat je inspiratie op kunt doen voor jullie perfecte huwelijksdag.

Ben je enthousiast geworden over de jurken in dit filmpje, er zijn er natuurlijk veel meer, en wil je graag een pasafspraak maken? Je bent maar één telefoontje verwijderd van een supertoffe passessie waarin jij als aanstaande bruid waanzinnig mooie bruidsjurken gaat passen in de luxe pasruimte en je persoonlijk, professioneel en vooral eerlijk advies krijgt. Wij zorgen ervoor dat jij met jouw meegenomen gezelschap een waar feestje beleefd waar je nog lang met plezier op terug zal kunnen kijken.

Je vindt de mooie winkel in het gezellige centrum van Oud-Beijerland waar je na het vinden van jouw droomjurk heerlijk kunt napraten in één van de leuke restaurants.

SEE YOU SOON BRIDE TO BE!

Bruidskleding Promesa
Oost-Voorstraat 61
3262JG Oud-Beijerland
Tel: 06 2071 8858
info@bruidskledingpromesa.nl

Afspraak maken formulier.

Deel dit bericht: