Outstanding bruidslook

Ga voor een professionele bruidsstyliste
Heb jij al nagedacht over je bruidskapsel en make-up of heb je echt geen enkel idee? Geen paniek! Of je nu lang of kort, stijl of krullend haar hebt, er zijn verschillende manieren om het bruidskapsel te creëen dat bij jouw en je jurk past. De bruidsstyliste zal je graag advies geven over het voor jou geschikte kapsel en mooi passende make-up. Ook zorgt zij ervoor dat het kapsel en de make-up lang houdbaar zijn, zodat je er de hele dag plezier van hebt.

Proefsessie
Een uitgebreide proefsessie voorafgaande aan de trouwdag is erg belangrijk. Tijdens een proefsessie gaat de bruidsstyliste samen met jou bepalen hoe je er op je trouwdag op je allermooist uitziet! Je kunt dan ideëen met betrekking tot je look bespreken. Het is handig om een foto van je trouwjapon mee te nemen zodat de kapper kan zien welk kapsel bij je type en bruidsjapon past. 

Ben je een klassieke, nonchalante of juist een extravagante bruid, is je haarlengte in overeenstemming met het gewenste kapsel of moet je het nog laten groeien (haarextentions ook een optie) of juist laten bijknippen. Maak altijd een afspraak voor een proefkapsel. Het is fijn als er een klik is tussen jou en de bruidsstyliste. Het is namelijk erg belangrijk dat jullie elkaar begrijpen.

Ook al wil je op je trouwdag jezelf blijven, je kapsel mag best iets bijzonders zijn. Realiseer je dat je kapsel in overeenstemming moet zijn met je kleding en die is op je trouwdag natuurlijk ook niet alledaags. Vertrouw op je bruidsstyliste zodat je zonder zorgen kunt genieten op jullie trouwdag. Je zult zien dat je straalt.

Creëer een geheel eigen wedding-look door het dragen van een sluier
Het dragen van een sluier is een onmisbaar item en geeft je wedding-look stijl en elegantie. Sluiers zijn immers bij uitstek bruidsaccessoires die een blijvende indruk achterlaten. De sluilerdesigns die je bij Poirier kunt vinden passen bij de bruidsjurkontwerpen van gerenommeerde designers, waardoor je als bruid een geheel eigen look kunt creëen.

Welke sluier past bij jou?
Sluiers zijn er in veel verschillende lengtes, materialen en kleuren. Of je nu kiest voor een sluier die prachtig is in zijn eenvoud of een sluier die rijkelijk voorzien is van kant, strassteentjes of decoratieve bloemetjes, Poirier heeft de uitvoering die bij je past, afhankelijk van smaak en welke look je wenst. Pas verschillende typen sluiers, van “elbow” tot “cathedraal” en kijk hoe jij je entree wilt maken. Laat je in onze winkel inspireren door Poirier’s uitgebreide mogelijkheden…

Haarsieraden, diademen en tiara’s
Ivoorkleurige stoffen bloemen op haarpin. Ivoorkleurige pareltjes en strassteentjes op kam of een diadeem met een versiering van strasstenen in verschillende vormen zijn gemakkelijk te verwerken in een bruidskapsel en zorgen voor een prachtige finishing touch. Bij Promesa vind je een keur aan mooie haaraccessoires voor de aanstaande bruid voor een fantastisch bruidskapsel!

Deel dit bericht: