HOE GROTER DE BRUIDSWINKEL HOE MEER KEUZE…..

HOE GROTER DE BRUIDSWINKEL HOE MEER KEUZE…..
Een bruidswinkel met meer vierkante meters kan meer bruidsjurken plaatsen dan een kleinschalige bruidswinkel, logisch toch?! Omdat wij een bruidsboetiek zijn, minder vierkante meters hebben, denk je misschien dat er niet genoeg keuze is. Het tegendeel is echter waar. Vaak houden grotere bruidszaken een strikt pasbeleid aan en mag je misschien maar 3 tot 4 bruidsjurken passen uit de grote collectie. Bij Bruidskleding Promesa vinden wij het van groot belang dat de bruid een weloverwogen keuze kan maken voor deze zo speciale jurk! Ook al heb je vaak al in eerste instantie een gevoel bij de eerste jurk dat dit jouw droomjurk is, toch is het belangrijk om meerdere stijlen/ modellen te passen. Het is om die reden dan ook nog niet voorgekomen dat een bruid is gaan twijfelen over haar keuze bij ons in de winkel. Ook houden wij niet van opdringerige verkooppraatjes. Natuurlijk kunnen meerdere bruidsjurken jou prachtig staan maar er is er echt maar één die jou fantastisch staat. Als aanstaande bruid krijg je dan ook altijd eerlijk en professioneel advies. Jij bent tenslotte ons visitekaartje!

LEVERTIJDEN
Doorgaans zijn de levertijden van trouwjurken zo’n 4 maanden dus hoef je echt niet bij de eerste de beste jurk een besluit te nemen vanwege een 8 maanden levertijd? Laat je dus niet onder druk zetten door een verkoopster. Vaak hebben leveranciers hun bestsellers op voorraad en kan een bruidsjurk al binnen een week geleverd worden. Dit ligt natuurlijk wel aan vraag en aanbod van dat moment. Wij adviseren de bruid om minimaal 6 tot 8 maanden vooraf voor haar droomjurk te komen shoppen. De jurk moet immers ook afgepast en vermaakt worden en je bent niet de enige bruid die haar droomjurk op tijd geleverd wilt hebben. Uiteraard helpen wij de ‘last minute’ bruid ook graag bij het vinden van dé jurk! Doordat er altijd een mooie collectie in de winkel voorradig is kunnen wij vaak ook tegemoet komen aan de bruiden die onverwachts, ik ben ineens gevraagd en wij gaan op héél korte termijn trouwen, voor een jurk gaan kijken. Het komt echt meer voor dan je denkt!

DIE ENE BRUIDSJURK
Vaak komt een bruid met een bepaalde bruidsjurk in gedachte naar de winkel. Social mediakanalen, tijdschriften en dergelijken, staan vol met berichten en foto’s van de meest uiteenlopende bruidsmodemerken en dat maakt het er niet makkelijker op. De ene jurk is nog mooier dan de ander. Een jurk moet je echter aanpassen om te kunnen beoordelen of deze bij je past. Ik verzoek de bruid dan ook altijd om met een ‘open mind’ naar de winkel te komen. Vertrouw op het persoonlijk en professioneel advies dat je bij Bruidskleding Promesa krijgt. Samen met jou gaan wij op zoek naar de meest waanzinnig mooie bruidsjurk die bij jouw unieke persoonlijkheid past.

JOUW DROOMJURK IS ONZE PASSIE!
Wil je net als voorgaande bruiden ook een superleuke VIP- passessie ervaren en jouw droomjurk vinden in één van de leukste bruidsboetieks van Zuid-Holland? Pak dan snel je telefoon en bel: 06 2071 8858 of stuur een berichtje naar: info@bruidskledingpromesa.nl. Ook kun je een pasafspraak aanvragen via het ‘afspraak maken’ formulier. Wij kunnen niet wachten je te mogen begroeten als speciale gast. Graag tot snel!

Je vind Bruidskleding Promesa op de Oost-Voorstraat 61 in het gezellige centrum van Oud-Beijerland.

Deel dit bericht: