20301 Amelie collectie

Amelie collectie

20301 Amelie collectie

Ontdek deze romantische trouwjurk uit de collectie van Amelie Bridal. Deze beauty in A-line silhouet is gemaakt van Tule en kant. De top is voorzien van schouderbandjes en heeft een Sweetheart halslijn en een laag uitgesneden rug met als speciaal detail de mooi gekruiste striklinten. De rok heeft een mooie sleep. Steel de show in deze romantische beauty en maak kennis met deze trouwjurk tijdens je pasafspraak!

Tule, mouwen, kantapplicaties

Deze jurk is zowel mét als zonder mouwen te dragen.

Kleur: Ivory, Champagne, Nude
Prijsklasse: €1300 – €1700 

Amelie is een prachtig Duits merk die veel waarde hecht aan vakmanschap en een hoge kwaliteit. In de veelzijdige designs worden lichte, delicate en luxe stoffen samengebracht met handgemaakt borduurwerk. Het resultaat is bruidsjurken die zorgen voor een perfecte pasvorm voor elke bruid!

Amelie, gelanceerd aan het begin van het millennium, is de vlaggenschipcollectie die echt de kenmerkende stijl van het merk vertegenwoordigt. De focus van de lijn lag altijd op een breed scala aan verschillende stijlen voor verschillende persoonlijkheden en leeftijdsgroepen, zo mooi en avant-garde dat de collectie uniek is.