Van de branche – voor de branche!

Als je werkt in de bruids industrie en je hart gaat sneller kloppen van alle trouwtrends, dan is INTERBRIDE  een absolute must om naartoe te gaan! Van 4 tot 6 Mei 2019  kwam de gehele internationale bruiloft industrie bijeen om de laatste bruidsmode trends te bekijken en natuurlijk was ook ik weer met plezier aanwezig bij dit geweldige evenement met unieke sfeer.

Op 20.000  m² waren er ongeveer 180 exposanten van over  de hele wereld in modestad Düsseldorf te vinden. Het is een waar feest op deze prachtige beurs locatie in Messe een exclusief kijkje te kunnen nemen naar de laatste nieuwe bruidsmode collecties. Ook is het altijd weer erg gezellig en waardevol de top leveranciers waarmee ik samenwerk, op deze beurs weer ‘face to face’ te kunnen spreken. De vele prachtige stands bij deze beurs zijn hierbij een lust voor het oog en je waant je echt even in een andere wereld die bruidsmode wereld heet. Lucky Me!

Natuurlijk doe ik, als jouw persoonlijke styliste, mijn uiterste best ieder jaar weer een mooie selectie te maken uit de duizenden prachtige bruidsjurken die bij de B2B beurs te bewonderen zijn. De ingekochte prachtige trouwjurken en schitterende bruidsaccessoires die bij Bruidskleding Promesa in de collectie te vinden zijn, zijn de jurken en accessoires waarvan ik denk dat jij als ‘bride to be’ heel gelukkig zal worden. De mooiste looks zijn dan ook in de winkel te verwezenlijken.

Laat je inspireren en verrassen! Vind jouw perfecte bruidsjurk bij Bruidskleding Promesa.

Bel 06 2071 8858 voor het maken van een vrijblijvende pasafspraak of vul je gegevens in via het afspraakformulier. Ik verwelkom je graag met jouw meegenomen gezelschap in mijn sfeervol ingerichte bruidszaak in het centrum van Oud-Beijerland. (Oost-Voorstraat 61, 3262 JG)

Deel dit bericht: