REAL BRIDES

Trouwfoto’s van onze bruiden

Het is natuurlijk geweldig om het eindresultaat te mogen zien van ons werk en zijn dan ook altijd erg blij met jullie toegezonden foto’s. Heel bijzonder om deze prachtige en persoonlijke plaatjes te mogen ontvangen.

Ben jij geslaagd bij Promesa voor een prachtige trouwjurk en zou je het leuk vinden wat mooie plaatjes van jullie mooiste dag te delen? Stuur dan jouw mooiste foto’s met een stukje tekst naar: info@bruidskledingpromesa.nl 
Geef hierbij jouw toestemming voor het publiceren van deze foto(‘s) op sociale media en (eventueel) website van Bruidskleding Promesa en verklaar dat de fotograaf op de hoogte is gesteld van plaatsing. Uiteraard vermelden wij de naam van desbetreffende fotograaf/ fotografe, indien gewenst.

Alvast reuze bedankt!

Liefs XoXo

BLACK & WHITE PICTURES! Zwart-wit foto‘s zijn nooit gedateerd! Tijdloos, magisch en van een bijzondere charme. Altijd mooi om te zien.
#blackandwhitephoto #realbrides #blackandwhitephotography #weddingpictures #realbrides #zwartwitfotografie #zwartwit #photography #streetphotography #straatfotografie #nederland

Deel dit bericht: