PROMESA 5! JAAR

Home   ›   PROMESA 5! JAAR

Time flies when you’re having fun!

Bruidsmode, ja leuk!
“Een plannetje vanuit huis begonnen in 2012, kreeg gestaag gestalte.”

Inmiddels alweer 5 jaar geleden opende ik de enige bruidsmodewinkel in de Hoeksche Waard. Daarvoor werkte ik op kantoor, en stond ik in een juwelierszaak. Dat ik nu naam maak in de bruidswereld is eigenlijk puur toeval geweest. Ik kwam met iemand in gesprek die in de tweedehands bruidskleding zat. Dat was een leuk gesprek, maar het was zeker niet zo dat ik dacht: dit wil ik ook. Toch bleef het idee hangen. Maar ik wilde geen tweedehands, maar juist nieuwe collecties als ik in de bruidsmodebranche zou willen starten.

Brainstormen over de naam voor de winkel, de locatie, een website laten bouwen, goede en betrouwbare leveranciers vinden zijn nog maar enkele zaken waar je rekening mee moet houden als je een eigen zaak wilt opstarten. Ook doorzettingsvermogen is een absolute must! Niet alleen het starten maar ook het continueren van een eigen zaak vergt veel doorzettingsvermogen, passie voor het vak en het goed om kunnen gaan met klanten zijn erg belangrijk. Bruiden zijn kritisch en dat mag, moet zelfs. Je koopt tenslotte niet elke dag de meest belangrijke en kostbaarste jurk uit je leven. Het uitzoeken van een bruidsjurk is een gevoelsaankoop. Als bruidsstyliste kom ik je graag tegemoet in jouw wensen met eerlijk en professioneel advies.
_______________________________________________________________________________________________

De naam PROMESA was snel gevonden. Het betekent belofte in het Spaans en is natuurlijk een zeer toepasselijke naam voor een bruidswinkel. Een mooi karakteristiek pand in Oud-Beijerland centrum had bij uitstek de uitstraling voor een mooie bruidsboetiek! Na een goede opknapbeurt was het pand op de Oost-Voorstraat 61 klaar om volgehangen te worden met prachtige bruidsjurken. De rest is ‘history’!

_______________________________________________________________________________________________

Met veel plezier en passie voor dit prachtige vak heb ik de afgelopen jaren veel bruiden mogen bijstaan in de zoektocht naar dé ultieme droomjurk! Ik ben trots op de afgelopen 5 jaar en wil graag alle lieve bruiden/ klanten, die dit mede mogelijk hebben gemaakt, bedanken voor het vertrouwen, de gezelligheid en alle bijzondere verhalen. Natuurlijk zal ik mij, ook in deze onzekere tijden, voor de volle 100% blijven inzetten om jouw passessie tot een speciale beleving te maken waar je met veel plezier op terug zal kunnen kijken.

Liefde zal altijd overwinnen en trouwen gaat nooit uit de mode!

Lieve groet, Christa den Ouden

Deel dit bericht: