INTERBRIDE B2B

Eindelijk konden wij op 13 juli 2021 weer naar onze oosterburen afreizen voor de internationale bruidsmode beurs in Düsseldorf, Duitsland.

Super leuk om mijn leveranciers weer persoonlijk te zien en spreken en wàt een waanzinnig mooie bruidsjurken en bruidsaccessoires zijn er voor het nieuwe trouwseizoen te verkrijgen. Dat belooft wat! Zeker weten dat iedere bruid geweldig bij Bruidskleding Promesa zal kunnen slagen voor haar persoonlijke bruidsoutfit.

Na een lange periode van onzekerheid door de Corona pandemie durven aanstaande echtparen weer te gaan plannen voor hun huwelijksdag en dat gebeurt dus ook massaal! Hoe meer mensen er zijn gevaccineerd, hoe meer er uiteraard weer kan. Als aanstaande bruid en bruidegom wil je jullie speciale dag natuurlijk vieren met alle mensen die je lief zijn. Logisch toch?! Net zo vanzelfsprekend is het dat jullie op die dag de beste versie van jezelf wilt laten zien dus…..

Stappen jij en jouw liefde voor het leven binnenkort in het huwelijksbootje én ben je op zoek naar een waanzinnig mooie bruidsjurk? Bij ons vind je een diversiteit aan prachtige bruidsjurken waar vast en zeker jouw juweel van een japon tussen hangt. Slaag je voor jouw droomjurk dan ontvang je tevens voor jouw liefste een Gift Voucher kado ter waarde van 300,-! voor een prachtig maatoverhemd, stropdas en pochet. In de winkel kan ik je daar meer over vertellen.

DE PASAFSPRAAK
Bij Bruidskleding Promesa heb je de gehele winkel privé tot je beschikking en ben je een échte VIP bruid. Bij ons vind je dus geen vier op één rij mentaliteit. Samen met jou en jouw meegenomen gezelschap maken wij er een waar feestje van. Wat is er nu leuker dan onder het genot van heerlijke vers gemaakte hapjes en een drankje te gaan shoppen voor een bruidsjurk? Bekijk eens hoe andere bruiden Bruidskleding Promesa waarderen via The Perfect Wedding. Niets is ons teveel om jou als aanstaande bruid heel erg gelukkig te maken.

Je vind de mooie winkel op de Oost-Voorstraat 61 te Oud-Beijerland centrum. In de nabije omgeving van de winkel is het gratis parkeren.

Tel: 06 2071 8858
Mail: info@bruidskledingpromesa.nl
Wij werken op afspraak.

Beleef jouw speciale moment in één van de leukste bruidsboetieks van Zuid-Holland en geniet van dit bijzondere moment. De zoektocht naar jouw perfecte bruidsjurk begint bij Bruidskleding Promesa. Jouw droomjurk is onze passie.

Lieve groet en graag tot snel!

Deel dit bericht: