Do what you love

Home   ›   Do what you love

DO WHAT YOU LOVE, CREATE YOUR OWN DREAMS!!!

Laat je nooit stoppen je dromen achterna te jagen. Als je iets kunt dromen kan je het ook waar maken. Zet door, laat je niet afleiden door negativiteit én doe wat je het allerleukst vind om te doen. In mijn geval is dat het bijstaan van de bruid in de zoektocht naar dé perfecte bruidsjurk!

Inmiddels run ik alweer, met veel plezier en passie voor het vak, ruim 7 jaar mijn eigen bruidswinkel in het gezellige centrum van Oud-Beijerland. Door de hoogstpersoonlijke service ervaren bruiden hun pasafspraken als zeer ontspannen, vertrouwd en voelen zij zich heel speciaal in hun zoektocht naar de perfecte bruidsjurk.

Maak een vrijblijvende pasafspraak, neem je entourage én je goede humeur mee en ik zorg voor de rest! Ik kan niet wachten je te mogen begroeten in mijn mooie bruidsboetiek waar altijd een gezellige en ontspannen sfeer hangt. Bij Promesa krijg je de persoonlijke aandacht die je als aanstaande bruid verdiend.

Heb je vragen of suggesties om jouw afspraak nóg meer tot een échte beleving te maken twijfel dan niet mij te contacten. Geen vraag is mij te gek en niets is mij teveel om jou heel erg gelukkig te maken. Heel graag tot snel! 

Liefs, 
Christa den Ouden

T. 06 2071 8858
E. info@bruidskledingpromesa.nl

#vrouwelijkeondernemer #bruidswinkel #passievoorhetvak #lovewhatyoudo #createyourowndreams #trouwenin2023 #trouwenin2024 #wijgaantrouwen #bruidsjurkenpassen #bruidsjurk #bruid

Deel dit bericht: