CORONA TIJDEN!

Home   ›   CORONA TIJDEN!

Ook de bruidsmode branche en aanverwante partijen zijn keihard geraakt. Bruiden hebben afspraken afgezegd, zijn onzeker over de toekomst, zowel qua gezondheid als in financieel opzicht. Aanstaande echtparen hebben de huwelijksdag verplaatst naar een later tijdstip, volgend jaar, of voor langere tijd helemaal op een laag pitje gezet.

Je bent vaak een heel jaar bezig met de voorbereidingen van deze zo bijzondere dag en wilt deze uiteraard vieren met alle mensen die je lief zijn. Met eerst een groepje van 50 mensen en nu 30, is het voor veel lieve aanstaande bruidsparen bijna niet meer mogelijk deze bijzondere dag te vieren want….. wie ga je nog schrappen van het lijstje?

Alhoewel we al vanaf maart in een crisis zitten en de beperkingen voor het vieren van een huwelijksdag steeds meer aangescherpt worden zijn er nog altijd lieve bruidsparen die zich niet uit het veld laten slaan en hun perfecte dag toch in intieme sfeer vieren en het later, als het weer kan, alsnog groots over zullen doen.

Laten we hopen dat deze lastige tijden zo snel mogelijk zullen keren en wij de toekomst weer met vertrouwen tegemoet kunnen zien.
Lieve groet,

Christa den Ouden

Ps. Uiteraard is het nog steeds mogelijk een afspraak in te plannen. Wij werken volgens de RIVM maatregelen dus kan je veilig voor jouw droomjurk komen shoppen!

Deel dit bericht: