Bruidsmodeshow

De allereerste editie van Wedding Event SS Rotterdam 22-09-2019

Aanwezig zijn met een stand en 9 modellen plus 3 bruidsmeisjes op de Grand Dame de ss Rotterdam, wat een beleving! Een zonovergoten dag vol inspiratie voor alle aanstaande echtparen en alle overige bezoekers.

Weken vooraf aan voorbereidingen…  Modellen moeten worden gescout die geschikt zijn qua maten voor de schitterende bruidsjurken die deze dag geshowd gaan worden. Natuurlijk moeten ze representatief zijn want de jurken moeten zo mooi mogelijk geshowd worden. Minstens zo belangrijk is dat de aanstaande bruid zich moet kunnen identificeren met deze dames, want niet elke bruid is 1.85 cm lang en heeft een maatje 34/36! Ook deze keer weer is het gelukt een groep prachtige dames en bruidsmeisjes bij elkaar te krijgen die met veel plezier en enthousiasme acte de presence hebben gegeven op dit event. De prachtige Grand ballroom met haar statige trap was het decor voor de geweldige modeshows die druk bezocht zijn en waarvoor ik vele mooie complimenten heb mogen ontvangen.

Wat velen niet weten…..
De avond vooraf aan het event alle aankleding voor de stand, bruidsjurken en alle benodigde toebehoren alvast afgeleverd bij de ss rotterdam in daarvoor speciaal bestemde ruimtes. Ik kan je verzekeren dat dit behoorlijk wat werk is en nogal vermoeiend als je dezelfde dag nog afspraken hebt gehad voor het passen van bruidsjurken. Avonds over tienen thuis en dan de komende dag nog even helemaal doornemen. Over twaalven in bed. Om 05:00 uur weer op, vol gezonde spanning voor de dag die komen gaat. De lunch verzorgen voor de modellen (50 broodjes, fruit, drankjes en dextro voor de nodige energie).

Om 07:30 uur op het Katendrechtse Hoofd aanwezig, het is een schitterende dag, om de stand op te zetten en de bruidsjurken, bruidsschoenen en bruidsaccessoires te verplaatsen naar de ruimtes waar de modellen en bruidsmeisjes hun prachtige bruidsoutfits aan krijgen. De dames zijn keurig op tijd aanwezig namelijk 08:30 uur om professioneel in de make up te gaan en van een prachtig kapsel te worden voorzien. Altijd weer super leuk om deze transformaties te zien. Het is achter de schermen een hectiek van jewelste om alle modellen op tijd klaar te hebben staan voordat het publiek de zaal betreed voor de shows om 12:00 en 15:00 uur.

Muziek en spotlights aan!
Nog even kort de dames peptalken en dan is het moment daar waar we allemaal naartoe hebben gewerkt. Shine bright like a diamond!

Voor foto’s van de modeshows, kijk op FB pagina: Bruidskleding Promesa

Deel dit bericht: