VIND DE BRUIDSJURK VAN JOUW DROMEN!

DE COLLECTIE BRUIDSJURKEN

Een gevarieerde collectie trouwjurken vind je bij Bruidskleding Promesa! Je hebt volmondig JA! gezegd op het huwelijksaanzoek van je geliefde. Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Nu is dan eindelijk de tijd daar dat je ‘YES! kunt zeggen tegen jouw droomjurk. Met merken als Anna Sposa Group, Amelie bridal, Bianco Evento, Tres Chic en anderen in de collectie is het voor elke bruid mogelijk te slagen voor haar grote dag. Met veel enthousiasme en kennis van het vak helpt een ervaren styliste je bij het vinden van de perfecte bruidsjurk voor jou!

VERSCHILLENDE SOORTEN TROUWJURKEN

Ben je een stoere maar romantische ‘bride to be’ dan kun je je hart ophalen tussen de Bohemian trouwjurken. Ben je een moderne bruid dan kies je waarschijnlijk voor een simpele bruidsjurk. Ben je een klassieke, romantische bruid dan is er een keur aan prachtige prinsessenjurken met of zonder mouwen in de collectie te vinden, ook in vintage stijl. Kortom, voor elke bruid hebben wij dé perfecte match!

JE TROUWJURK SHOPPEN BIJ PROMESA

Het shoppen voor een bruidsjurk is een spannende en emotionele gelegenheid. Je hebt er immers tijden naar uitgekeken. Met jouw meegenomen entourage wil je een onvergetelijke ervaring beleven en dat is wat je bij Promesa mag verwachten. Wij nemen de tijd om te luisteren naar jouw persoonlijke wensen en geen vraag is ons te veel. Op de hoogte van alle ‘ins en outs’ in bruidsmode vinden jullie samen met onze kennis van het vak die waanzinnig mooie bruidsjurk die op je lijf geschreven is.

EEN OPEN MIND

Zoveel bruiden, zoveel wensen en evenzoveel trouwjurken zijn er te vinden. Waarschijnlijk heb je al inspiratie opgedaan via social media kanalen en denk je jouw droomjurk al gevonden te hebben…. Bedenk dat je een trouwjurk altijd moet passen om te kunnen zien of deze bij je figuur en persoonlijkheid past. Een foto is nu eenmaal anders in een tijdschrift of op Pinterest dan in werkelijkheid. Beoordeel een jurk dus niet alleen vanaf de hanger maar sta open voor suggesties van de styliste. Zij kent de verschillende collecties en individuele pasvorm van de jurken en weet als geen ander wat het best past bij jouw figuur, daarbij uiteraard rekening houdend met jouw specifieke wensen.

Ben je klaar voor één van de leukste ervaringen ooit? Maak dan nu een afspraak!

LET’S POP THE CHAMPAGNE BRIDES!

Deel dit bericht: