Bruidsjurk & Maatpak

Home   ›   Bruidsjurk & Maatpak

Als je Bruidskleding Promesa op INSTAGRAM volgt heb je hem vast al eens voorbijzien komen, Ibrahim Tosun. Wij hebben onze krachten samengebundeld zodat jullie als aanstaand bruidspaar gegarandeerd zijn van topservice een waanzinnig mooie bruidsjurk én maatpak geheel op elkaar afgestemd.

Er zijn enorm veel mogelijkheden waaruit zowel de bruid als bruidegom kan kiezen. Geniet van de luxe die geboden wordt door jouwpersoonlijke styliste en de personal tailor voor jouw aanstaande.

Maak een privé pasafspraak en ervaar jouw unieke moment. De kans is groot dat je bij Promesa voor jouw droomjurk zal slagen! 

Als kado krijg je een Gift Voucher ter waarde van €300,-! Te besteden aan een gratis maatoverhemd, stropdas en pochet voor jouw aanstaande bij aankoop van een prachtig maatpak. Tweedelig al vanaf €799,- en driedelig vanaf €999,- verkrijgbaar. Dat is mooi meegenomen. Trouwen is tenslotte al duur genoeg.

Twee huwelijks specialisten met expertise staan voor jullie klaar. Een waanzinnig mooie bruidsjurk en een uniek trouwpak op maat verzekerd jullie van de perfecte match op jullie perfecte dag!

Bruidskleding Promesa & Ibrahim Tosun trouwpak op maat.

VOOR DE PERFECTE MATCH!

Deel dit bericht: