Bruidsjurk & Maatpak

Als je Bruidskleding Promesa op Instagram volgt, ben je vast al eens de naam Ibrahim Tosun tegengekomen. We hebben onze krachten gebundeld om jou als aanstaand bruidspaar te verzekeren van topdienstverlening en een prachtige bruidsjurk, evenals een maatpak dat perfect op elkaar is afgestemd.

Er zijn talloze mogelijkheden waar zowel de bruid als de bruidegom uit kunnen kiezen. Geniet van de luxe die wordt geboden door jouw persoonlijke styliste en de tailor die alles op maat maakt voor jou en je partner.

Maak een privé pasafspraak en beleef jouw unieke moment. De kans is groot dat je bij Promesa slaagt voor jouw droomjurk! De collectie is veelzijdig waardoor elke bruid de perfecte bruidsjurk kan vinden.

En als cadeau ontvang je een Gift Voucher ter waarde van €300,-! Deze kun je gebruiken voor een gratis maatoverhemd, stropdas en pochet voor jouw partner bij aankoop van een prachtig maatpak. Dat is mooi meegenomen, want trouwen is tenslotte al duur genoeg. Ibrahim Tosun biedt zijn klanten maatwerk voor wie meer wil dan confectiekleding. Gepersonaliseerd en naar eigen wens ontworpen in een zeer uitgebreid aanbod van kwaliteitsstoffen in diverse designs en prijscategorieen.

Twee experts in bruiloften staan voor jullie klaar. Een waanzinnig mooie bruidsjurk en een uniek trouwpak op maat zorgen voor de perfecte match op jullie grote dag!

Bruidskleding Promesa & Ibrahim Tosun trouwpak op maat.

VOOR DE PERFECTE MATCH!

https://www.trouwpakkenopmaat.com/

VOOR DE PERFECTE MATCH!

Deel dit bericht: