BRUIDSHOEDEN

Home   ›   BRUIDSHOEDEN

Wil je graag een hoed dragen tijdens je grote dag? Hoed PIPPA

Wanneer je graag een hoed wil dragen tijdens je grote dag, kies dan voor een deze bijzondere hoed uit de Festival Collection van Poirier. Hoed HT-101 is gemaakt van fijn gevlochten naturelkleurig stro. De naam van deze hoed is “PIPPA”. De hoed heeft bovenop een nude- en rosakleurige roos gemaakt van organza en fluweelachtige stof. De roos is vastgezet op de hoed met een magneet en dus gemakkelijk afneembaar. De hoed is verkrijgbaar in een uni-size maat en kan worden gecombineerd met verschillende typen bruidskleding. De roos is ook in verschillende kleuren verkrijgbaar.

De producten uit de Festival Collection van Poirier zijn voorzien van elementen die meteen doen denken aan het vrije festivalgevoel, maar bevatten ook altijd natuurlijke elementen, zoals: bijzondere materialen en vormen. Deze collectie doet je verlangen naar het ongedwongen buitenleven tijdens je grote dag.

Combineer deze of één van de andere items uit de Festival Collection.

Laat de natuur je inspireren met de speciale items van Poirier. Uiteraard zijn er nog veel meer prachtige hoeden en andere waanzinnig mooie bruidsaccessoires te verkrijgen. De nieuwste collecties van Poirier bridal zijn een aaneenschakeling van highlights, die gebaseerd zijn op de laatste nieuwe trends in wedding fashion.

https://www.poirier.nl/

“Bridal accessoiries have the power to be the one little thing that makes every bride unique.”

Natalie Pereboom – Creative Director Poirier

Deel dit bericht: