Arrangementen

Arrangementen zijn als extra optie bij te boeken maar niet noodzakelijk om een afspraak te maken.

*Arrangement 1:
Tijdens deze afspraak kunnen jij en jouw meegenomen gezelschap genieten van onbeperkt thee en koffie naar keuze en heerlijke zoete lekkernijen. De kosten voor dit arrangement zijn €40,- voor 4 personen.

*Arrangement 2:
Tijdens dit VIP-arrangement kunnen jij en jouw meegenomen gezelschap genieten van een heerlijk glaasje bubbels vooraf en versgemaakte hartige hapjes. Thee en koffie naar keuze is hierbij inbegrepen. De kosten voor het VIP-arrangement zijn €70,- voor 4 personen.Bij boeking van een arrangement ontvang je per mail een betaalverzoek en vragen je deze betaling binnen 24 uur na ontvangst hiervan te voldoen. Op het moment dat de betaling ontvangen is zal de winkel voor jou en je gasten gereserveerd worden, niet eerder. Uiteraard ontvang je een bevestiging van het door jou geboekte arrangement.

We’ll make it a party for sure. See you soon!

Let op!
Bij no-show of annuleren van een afspraak binnen 24 uur voorafgaande aan de geplande pasafspraak, brengen wij €50,- in rekening voor de door ons gemaakte kosten van het geboekte arrangement en het reserveren van de winkel. Houdt hier dus rekening mee. Wij hopen hierin op begrip.