10 REDENEN

10 REDENEN OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN

1. Gemiddelde review score van 9+
Klanten beoordelen Bruidskleding Promesa met een gemiddelde review score van een 9+ via  The Perfect Wedding website.

2. Uniek in de Hoeksche Waard
De mooie bruidswinkel in boetieksfeer is sinds December 2015 gevestigd op de Oost-Voorstraat 61 te Oud-Beijerland Centrum. Wij werken op afspraak zodat wij de aanstaande bruid maximale service kunnen aanbieden. Binnenlopen mag ook mits wij niet bezig zijn met een passessie. Om een teleurstelling te voorkomen kun je altijd even opbellen als je er zeker van wilt zijn dat er tijd voor je is. Met onze ruime ervaring in de bruidsmode kunnen wij je als geen ander adviseren in de zoektocht naar jouw droomjurk.

3.Veelzijdige collectie
In de sfeervol ingerichte winkel vind je een veelzijdige bruidsmode collectie van betaalbare topmerken uit de bruidsmode branche. Of je nu een romantische, klassieke of hippe en moderne bruid bent, de keuze is ruim.

4.One-stop-shopping
Wij hanteren het one-stop-shopping concept. Je kunt dus niet alleen voor je bruidsjurk bij Promesa terecht maar ook voor alle benodige bruidsaccessoires zoals, bruidssieraden, bruidsschoenen, bruidslingerie en alle overige denkbare accessoires. Deze zijn ruim vertegenwoordigd in de collectie dus het plaatje compleet!

5.Persoonlijke styliste
Een persoonlijke styliste zal er alles aan doen om aan jouw wensen tegemoet te komen. Geen vraag is ons teveel. Je bent als ‘bride to be’ ons visitekaartje dus gaan wij samen met jou voor een prachtig eindresultaat!

6. Een feestje
Vanaf het moment dat je bij Bruidskleding Promesa binnenstapt tot aan het ‘Say yes to the dress’ moment ervaar je een speciale beleving. In een ongedwongen sfeer zetten wij de aanstaande bruid in de spotlights en geven het best passende advies. De beste versie van jezelf zijn op jullie speciale dag, daar streven wij naar!

7. Vermaakservice
De vakbekwame en in bruidsmode gespecialiseerde coupeuse zorgt ervoor dat jouw droomjurk perfect aan jouw lichaam en speciale wensen zal worden vermaakt. Bij Bruidskleding Promesa gaan wij uitsluitend voor het perfecte plaatje!

8. Laat je inspireren
Op de website met inspirerende blogs, maar ook via Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter en Google + delen wij de laatste nieuwtjes en mooiste plaatjes wat betreft de laatste bruidsmode trends.

9. Prijscategorie
De collectie bruidsjurken heeft een prijsklasse van 1095,- tot 2500,- euro. Of je nu gaat voor een bijzonder rugpand, eenvoudig, elegant, klassiek, modern, romantisch of een tikkeltje sexy, voor elke bruid is er een droomjurk te vinden. Kom voor de aktuele collectie bruidsmode naar Bruidskleding Promesa.

10. Service
Service staat bij Bruidskleding Promesa voorop. Een persoonlijke styliste begeleid je bij de passessie, het doorpassen en uiteindelijke afhalen van jouw speciale bruidsjurk. Door de persoonlijke werkwijze heb je als aanstaande bruid net dat streepje voor en ben je een zeer speciale gast.

VIND JOUW PERFECTE BRUIDSJURK BIJ BRUIDSKLEDING PROMESA.